Tre lågspel

Mattek-Sands är en udda fågel...
 

Mattek-Sands +5,5 gem @ 1,90 - Låg 0,5%


Två hemmaspelare där jag tycker matchup:en passar Mattek-Sands. Mattek-Sands har successivt jobbat sig tillbaka från sin hemska knäskada för ett drygt år sedan och hennes grundnivå på hardcourt är väldigt hög. Stephens ska man flytta runt på och Mattek-Sands är precis så aggressiv man ska vara mot Stephens. De flesta moment i serve och retur tycker jag också passar Mattek-Sands i den här matchen. Sen är Stephens en världsspelare och det är inte Mattek-Sands. Men Stephens är aldrig den som ser sådär blixtrande ut tidigt i turneringarna heller. Hon är titelförsvarare i UsOpen och hennes fokus är absolut inte här. Ofta problem med motivationen också. Måste testas.

 

Jared Donaldson -2,5 gem @ 1,94 - Låg 0,5%


Donaldson presterade riktigt bra under förra årets USA-tour. Han verkar trivas hemmavid och hans form rent generellt inför årets upplaga anser jag är helt OK. Han är en i grunden mycket bättre spelare än Thompson och linan är väldigt låg, tycker jag. Anledningen till spelet är främst att Thompson gick till final i Binghamton, USA den här veckan och hans match igår såg inge vidare ut. I tredje set var han helt slut och servade enbart andraservar. Han torskade mot Clarke 7-6 6-7 4-6. Min magkänsla är att han åker till Washington och bara hämtar pengarna.


Djere -2,5 gem @ 1,89 - Låg 0,5%


Basilashvili spelade 18 set på 7 dagar i Hamburg. Han bara måste vara sliten just nu. Dessutom lämnar man mycket kvar på banan när man vinner sin första ATP-turnering i karriären. Det är extra svårt att ladda om då. Dessutom är han en sådan spelare som har lätt för att slänga bort matchen när inte allt känns tipptopp.
Djere har fått vila lite mer och har visat bra form på sistone. Han gjorde det jättebra mot Bautista Agut i Hamburg och känslan är att han är lite hungrigare. Marknaden är inne på samma sak här, och jag håller med. Tror att Basilashvili kommer spela av den här matchen och ta en välbehövlig vila.

 

De som signat upp sig för maillistan fick igår 5 spel där jag anser att värdet är högre och således även insatserna. Just nu är det väldigt billigt att vara med, så passa på att ta chansen. Maila i så fall till [email protected] och anmäl ditt intresse. 

Till top