Dam-outrightoddsen Australian Open

 
Det kommer en del värdespel på outright-oddsen nedan. Det gör jag mest för att det är kul. Jag erbjuder även en mailtjänst där jag levererar dagliga spel i utbyte mot en kostnad. Just nu är det 12 levande spel i Australian Open och prognosen där är nog att vi landar någonstans över 50 spel under hela Australian Open. Så gillar man spel och att sitta på "rätt sida" så skriver man ett mail till tennispunter123@hotmail.com. Det kommer droppa in spel i inkorgen i en strid ström de närmaste veckorna.
 
Serena Williams @5,5
 
Tar man på sig de objektiva glasögonen så är det här oddset helt befängt. Hon vann några enstaka matcher, utan att imponera, i Hopman Cup. That´s it! Ändå är hon helt överlägsen favorit att vinna Australian Open. Som 37-åring! Det är sådan som får en att fundera på kvaliteten i WTA-touren. Men nej, det här är bara galet. Hon har inte upp emot 20% chans. 10% max. Oddset är för lågt.
 
Angelique Kerber @9,2
 
Usel sommar och höst från tyskan efter att hon vann Wimbledon. I förturneringarna i år tycker jag hon har visat trygghet och fin form i sitt spel. Fysiskt väldigt bra dessutom. För mig ska hon vara favorit att vinna den här turneringen till ungefär 8 gånger pengarna. Värde, men inget att hoppa jämfota över. Peng.
 
Aryna Sabalenka @13,5
 
Framtida världsettan. Jag är helt övertygad. Är hon så bra att hon kan vinna Australian Open redan i år? Ja absolut. Hur stor chans har hon? Det är lite svårare. Hon är ganska oprövad i Grand Slam-sammanhang, men hittills har det verkat som att hon är ett fysiskt praktexemplar. Hon ser ut att kunna spela hur mycket som helst utan att bli sliten eller trött. Jag älskar henne. Hon sänder ut sådan värme och är så godhjärtad. Hon har vunnit mig. Och ja, jag har spelat. Jag vet inte hur stort värdet är. Jag är helt enkelt för färgad. Peng.
 
Elina Svitolina @15,5
 
Här har det åkts hiss. Var favorit att vinna Franska Öppna 2018 när hon stod i helt galna 6 gånger pengarna. Jag dissade henne hela vägen. Utan att vara skadad eller något annat så stod hon 3 månader senare i 42 gånger pengarna att vinna Us Open. Floppade såklart igen. Sen vann hon WTA-slutspelet i Singapore till allas förvåning. Revanchen, kallade hon det. Ett finger i ögat på tvivlarna, tillade hon. Låt mig säga såhär: Jag tvivlar fortfarande. Den framtida rankingresan kommer inte gå åt det håll Elina Svitolina önskar, om jag får uttrycka mig så. Ser inget värde alls och jag är ganska säker på att hon åker tidigt.
 
Naomi Osaka @16,5
 
Givet spel. Ingen stor peng, eftersom jag inte gillar att investera på spelare som är lite tveksamma fysiskt. Ändå, hon kan vinna mot alla och de gånger allt stämmer så blåser hon alla av banan och då kostar det henne ingenting fysiskt. Då ser det så lätt och självklart ut. Ska inte stå i mer än 12 gånger, anser jag.
 
Petra Kvitova @20
 
Nej, inte efter att hon vann mot Barty i finalen i helgen. Det blir för tufft, helt enkelt. Annars en sådan spelare som kan komma in i ett stim och inte missa ett slag under en hel match. Hon säger själv att hon blir märkbart nervös och påverkad av Grand Slams. Pass.
 
Ashleigh Barty @19,5
 
Tycker att hon har tagit ett litet steg och visat att hon kan göra det bra mot de bästa. Samtidigt så ställer jag mig väldigt frågande till hur hon skulle reagera om hon plötsligt stod i en final på hemmaplan. Hennes psyke är aboslut inte topp 20 på touren. 
 
Karolina Pliskova @19,5
 
Studsat tillbaka lite efter svackan under sommar/höst. Ändå hopplöst begränsad även i sina bästa stunder. Hennes chanser att någonsin vinna en Grand Slam är nog borta. Skittråkig. Oddset likaså.
 
Simona Halep @25
 
Gillar det faktum att hon borde vara fräsch fysiskt. För tjejerna är det viktigare än vad man tror, men få verkar fatta det. Sen är hon en sådan spelare som behöver spela sig i form. För er som inte känner till hennes närtidshistoria så har hon haft problem med ryggen sedan förra hösten. Avstod slutspelet och rehab:ade istället. 25 gånger är ändå väldigt högt på en världsetta. Jag gör varken avslag eller påslag. Formodligen ett bättre spel än många av tjejerna ovan.
 
Caroline Wozniacki @27
 
Titelförsvarare. Hade det tufft efter segern. Kom ut med nyheten inför UsOpen att hon har diagnosiserats med någon form av kronisk sjukdom. Ledgångsreumatism. Brottats med det men sägs ha kunnat hitta bra medicin och tränat bra. Magkänslan säger ändå att hon är chanslös. Hade velat se mer förbättring i början på året för att tro att det finns värde i 27 gånger.
 
 
Kiki Bertens @29
 
Gillar Kiki. Men bara i enstaka matcher. Hon är för begränsad. Och henne psyke när det hettar till är inte heller att lita på. Tvärtom. Inget jag vill spela som outrightvinnare.
 
Sloane Stephens @29
 
Har vi inte lärt oss någonting? Bara för att Stephens ser rätt kass ut i inför-turneringarna betyder inte att hon är chanslös när hon verkligen kämpar. Givet spel till 29 gånger. Det enda jag inte gillar är att hon verkar helt nerkärad i någon boytoy hon har hittat. Det har solats och bonkats lite för mycket i bungalows under uppehållet, misstänker jag. Och det är på riktigt en faktor som gör att jag satsar en femtedel av vad jag gjort annars. Spelet är givet, man jag satsar smått. 
 
Gabine Muguruza @36
 
Jisses så många det är med chans, inser jag nu. Har inte ens kommit till hälften ännu. Gabine då? Nja, jag är inget fan. Bra psyke, men för mycket skavanker för att jag vill spela. Inte lika konkurrenskraftig med toppen numera.
 
Madison keys @48
 
Man vet ju aldrig var man har henne. Hög kapacitet, men så jäkla ojämn. Svag när det gäller som mest. Högt odds, men nja.
 
Sevastova @70
 
Tycker det här oddset är aningen för högt. Bra psyke. Öppnar lottningen upp sig så har hon chans mot många. Pyttepeng.
 
 
Maria Sharapova @80
 
Helt chanslös. Borde avsluta karriären. Tåget har gått.
 
Donna Vekic @180
 
Lite för högt. Ska nog bara stå i 90 gånger eller däromkring. Hon har visat så bra tennis på sistone att jag börjar tro hon är en framtida topp 10. 
 
 
Den enda här som är värd att nämna är Sofia Kenin. Hon kommer bli väldigt bra. Riktigt bra psyke dessutom, och det är ett måste om det ska skrälla till. 
 
 
Till top